Kotiteatteri jokaiseen kotiin Turussa

Kotiteatterilla syvempi elämys elokuvahetkeen ja musiikkikokemukseen

Onko musiikki intohimosi? Haluatko elokuvateatteritasoisen katselukokemuksen omalta kotisohvaltasi? Nykyaikana panostetaan television laatuun, miksei samalla panostettaisi myös toimivaan kotiteatterijärjestelmään? Tilaan oikein mitoitettu ja asennettu kotiteatteri syventää elokuvakatselukokemusta ja rikastuttaa musiikkielämystä.

Räätälöidyt kotiteatterijärjestelmät edullisesti yksityiskoteihin ja yritystiloihin

Laadukkaan kotiteatterin ei tarvitse olla kallis. Toimivan ja huippulaadukkaan kotiteatteriratkaisun voi tehdä myös edullisesti. Toimintaperiaatteemme mukaan, pyrimme hyödyntämään asiakkaalta mahdollisesti jo aikaisemmin löytyviä laitteita, jolloin kokonaiskustannuksissa on mahdollista säästää useita satoja euroja. Tarkoituksemme on tarjota asiakkaalle kohtuuhintaisia, asiakkaan tarpeeseen sopivia ratkaisuja.

Asiakkaan tarpeeseen räätälöidyn kotiteatterijärjestelmän toteuttaminen alkaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kartoittamisella eli halutaanko rakentaa viimeisen päälle nykyaikainen hifi-järjestelmä vai perhekäyttöön soveltuva perusratkaisu. Samalla määritetään myös työhön käytettävä budjetti eli paljonko projektiin halutaan satsata rahaa. Kun nämä asiat on selvitetty, kartoitetaan mahdolliset vanhat laitteet ja otetaan huomioon, mikäli niistä jotain voidaan uudessa järjestelmässä käyttää. Tämän jälkeen mietitään vaatiiko järjestelmän toteutus tilaan tehtäviä rakenteellisia ratkaisuja. Tarkoituksemme on toteuttaa kaikki itse valmistetuilla kaapeleilla ja liittimillä, jotta kotiteatterijärjestelmä saadaan mitoitettua kohteeseen täsmällisesti.

Kaikki merkit ja kaikki laitteet

Asennamme kaikenmerkkiset ja kaikentyyppiset kotiteatterilaitteet. Toimimme koko Suomen alueella, mutta pääosin Turun ja Helsingin säteellä. Kotiteatterijärjestelmä on sinua varten, mikäli arvostat rikasta äänimaailmaa ja haluat nauttia viihde-elämyksistä.

Haluatko kysyä jotain kotiteatterijärjestelmiimme liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!