Rackstar – AV-asennuksen asiantuntija

Siirretäänkö AV-asennustyöt kansainväliselle tasolle?

Rackstar oy on äänentoistoon, valaistukseen sekä video- ja kuvatekniikkaan erikoistunut yritys. Toimialueemme kattaa koko Suomen. Meiltä löydät ratkaisut rakennusten ja toimistojen äänentoistotarpeisiin. Toteutamme myös yksilöllisiä valaistusratkaisuja erilaisiin toimitiloihin ja julkisiintiloihin. Toimitamme ja asennamme lisäksi video- ja kuvatekniikkaa toimistoista auditorioihin ja teattereista jäähalleihin. Olemme erikoistuneet alihankintatöihin sekä laiteräkkien kaapelointiin ja asennukseen. Räkkikaapeloinnin ohessa teemme myös muut av-alan työt, laiteasennukset, liittimien juottamisen/valmistamisen. Erityisosaamistamme ovat työnjäljen siisteys, nopeus ja toimivuus.

Kun olet rakentamassa tai remontoimassa toimitiloja, ota yhtyettä ja kysy lisää! Etsimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Kattavan yhteistyöverkoston avulla onnistuu isommatkin projektit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksestä

Erityisosaamistamme ovat työnjäljen siisteys, nopeus ja toimivuus. Olemme erikoistuneet laiteräkkien kaapelointiin. Tekemämme räkit ovat siistejä, selkeitä ja huolella tehtyjä. Räkkikaapeloinnin ohessa teemme myös muut av-alan työt, laiteasennukset, liittimien juottamisen/valmistamisen. Periaatteemme on, että jokainen, joka katsoo laiteräkkiemme kaapelointia tai avaa jonkun kytkentä boxin yllättyy työn jäljen siisteydestä ja selkeydestä.